Staklena obloga zida u kuhinji

Kolekcija "Bernis"

Bernis staklo je proizvedeno spajanjem više slojeva stakla i kombinacijama različitih boja i staklenih elemenata.

Garancija kvalitete

Materijali korišteni za izradu su provjerene kvalitete i usklađeni sa svim europskim normama.  Bernis stakla ne mogu biti kaljena! (?) Garancija proizvodnog programa staklenih obloga zida u kuhinji je 2 godine.

Dizajn

Vi želite "Bernis". Staklo se lakira u boju po odabiru sa zadnje strane čime ono dobiva još jednu dimenziju i mogućnost dodatne kombinacije boja kako bi se što bolje uskladilo sa dizajnom kuhinje. Na vašem budućem staklu sigurno će postojati razlika u odnosu na simulaciju. Svako proizvedeno staklo iz kolekcije je unikatno, sklad boja će se što vjernije reproducirati.

Pogledaj galeriju staklenih obloga zida u kuhinji ili prelistaj katalog staklenih kuhinjskih zidova. Brzo i jednostavno saznaj cijenu staklenih obloga zida u kuhinji iz kolekcije BERNIS.


Kaljeno ili obično staklo?

Kaljeno staklo je otpornije od običnog stakla. BERNIS stakla ne mogu biti kaljena!Pod kaljenim staklom mislimo na termički učvršćeno sigurnosno staklo. Otpornije je na udarce (4-5 puta) i visoku temperaturu. Kaljeno staklo se ne može naknadno obrađivati (rezati, bušiti, brusiti...). Staklo koje koristimo za staklene obloge BERNIS zida u kuhinji je 8 mm debljine Optiwhite. Staklo Optiwhite nema zelenkasti odsjaj nego je savršeno prozirno! I kolekcija BERNIS ne može biti kaljena!

Po mjeri

CNC tehnologija jamči maksimalnu preciznost prilikom izrade rupa za utičnice ili drugih izreza na staklu. Izrez za utičnicu i nepravilna izrezivanja se dodatno naplaćuju, stoga je važno da prilikom informiranja o cijeni navedete koji izrez želite.


Staklena obloga zida radi se točno prema mjerama Vaše kuhinje kako bi osigurali savršeno pokrivanje. Ako radite novu kuhinju važno je naglasiti da je staklena obloga posljednji element kuhinje. Prije postavljenja staklene obloge svi ostali elementi moraju biti postavljeni kako bi se mogla uzeti točna mjera staklenih obloga. Staklenu oblogu možete postaviti na dio zida ili na cijeli zid. Služimo se suvremenom tehnologijom koja nam omogućava preciznost prilikom izrezivanja rupa za utičnice ili druge obrade.

Personalizacija staklene obloge

Polica na staklenoj oblozi

Osim odabira dizajna,  na staklenu oblogu moguće je postaviti i staklenu policu. Praktičnost je neupitna! Staklena polica može poslužiti za različite namjene od začina do začinskog bilja, a vi birate poziciju, boju i veličinu police.

LED rasvjeta

Želite novu funkcionalnost staklene obloge, LED rasvjeta koja je ugrađena u samu oblogu zida savršen je izbor za vas. Staklena obloga zida postaje i rasvjetni element koji dodatno daje na živosti i dinamičnosti vašeg životnog prostora.

Izgled staklene obloge zida u kuhinji po želji

Ukoliko želite nešto do sad "neviđeno" svakako nam se javite, pokušati ćemo udovoljiti i vašoj najluđoj želji, obožavamo svakodnevene izazove sa staklom.

Dimenzije

Maksimalna dimenzija jedne staklene obloge iz kolekcije "Bernis" je 2500 x 1000 mm, koja će omogućiti pokrivanje vašeg zida u kuhinji jednom kompaktnom cjelinom. Ako je površina dijela kojeg želimo prekriti veća od maksimalne dimenzije tada se rade dvije ili više staklenih obloga. Dizajn prilagođavamo dimenzijama površina kako bi se postigao vizualni sklad. Fuge koje spajaju staklene obloge su minimalnih dimenzija od 1 do 4 milimetara.

Značenje simbola

NAZIV- ime proizvoda, boje (moguće pretraživanje u tražilici po nazivu)              
POD KOLEKCIJA- ime podkolekcije (moguće pretraživanje u tražilici po nazivu)
ŠIFRA - jedinstvena šifra proizvoda (šifra potrebna za narudžbu)
DIMENZIJA- određena ili neodređena dimenzija proizvoda
PRILAGODLJIV RASPORED- promjenjih raspored grafičkih elemenata
ODABIR BOJA- mogućnost odabira različitih boja dizajna i podloge

Brza i jednostavna montaža

Staklena obloga može se postaviti na bilo koju podlogu- postojeće keramičke pločice, drvo, bojani ili nebojani zid. Površina na koju se obloga postavlja mora biti ravna kako bi se izbjegli razmaci između podloge i staklene obloge. Postavlja se na radnu ploču a silikonom se lijepi na zid dok se svi spojevi i rubovi dodatno silikoniraju radi lakšeg održavanja.

Održavanje i higijena

Staklo, za razliku od keramičkih pločica, ima minimalno fuga koje su idealno mjesto za razvoj bakterija. Površina se lako održava standardnim sredstvima za čišćenje stakla bez mukotrpnog čišćenja fuga. Ne preporuča se korištenje metalnih predmeta poput žičane vune jer mogu ogrebati staklo. Ako odaberete dodatnu zaštitu stakla čišćenje i održavanje postaju još lakši. Clear Shield premaz stvara dugotrajnu zaštitnu barijeru na površini stakla. Onemogućuje nastanak kamenca, odbija vodu i prljavštinu, a čišćenje površine čini lakšim.