Staklene obloge zida u kuhinji

Osnovno jamstvo - 2 godine

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode iz proizvodnog programa staklenih obloga zida u kuhinji .

Važne informacije


Staklena vrata

Osnovno jamstvo - 2 godine

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode iz proizvodnog programa staklenih vrata .

Važne informacije


Ploče za pisanje

Osnovno jamstvo - 2 godine

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode iz proizvodnog programa ploča za pisanje .Važne informacije


Fotografije na staklu

Osnovno jamstvo - 2 godina

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode iz proizvodnog programa fotografija na staklu .Važne informacije


Staklene tuš kabine

Osnovno jamstvo - 2 godine

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode iz proizvodnog programa staklenih tuš kabina .

Važne informacije


Okov

Osnovno jamstvo - 1 godina

Jamstveni rok se računa od dana kupnje ili ugradnje proizvoda od strane prvog korisnika, uz predočenje originalnog računa i ovjerenog jamstvenog lista. Jamstvo vrijedi za sve isporučene proizvode.

Važne informacije