Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla!
Bokart edukacije i radionice.

radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima koji bi voljeli naučiti više o suvremenim primjenama stakla.

Slider

Radionice i edukacije

Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla! Radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima (tip edukacije - 1)i svima drugima čija je struka donekle vezana uz staklo pa čak i izrazitim pojedincima koji bi jednostavno voljeli naučiti više o suvremenim primjenama stakla. 

Staklo je izuzetno zahvalan materijal kada se poštuju određena pravila. Na edukacijama ćete naučiti osnovne načine obrade stakla kao i sve mogućnosti koje ono pruža kao materijal. Ne zovu ga uzalud materijalom budućnosti! Želimo opravdati pridjev inovativne i mlade tvrtke i zato će svi koji nam se pridruže imati priliku upoznati se sa potpuno novom tehnikom obrade stakla koju smo upravo mi razvili.

"Ljubav je staklo koje se lomi ako ga čovjek primi suviše nesigurno ili suviše čvrsto"

 

 

Oduševite se mogućnostima primjene stakla u njegovim različitim formama.


Prijavnica za radionice ili edukacije

Osnovne informacije o radionicama

Tip edukacije


Tip edukacije 1 Stručne edukacije - Prilagođen za rad sa arhitektima, umjetnicima, dizajnerima. Edukacija je besplatna.
Tip edukacije 2 Kreativne radionice - Prilagođen za rad sa građanima koji žele naučiti više o staklu. Cijena edukacije je 780 kn + PDV

Radionice se održavaju subotom u proizvodnom pogonu BOKART (Dugo Selo), s početkom u 9.30 sati.
Početna razina (I) edukacije traje do 4 sata. Radionice i edukacije posebne tematikemogu trajati i duže. Sudjelovanje na radionicama i edukacijama je besplatno (Tip edukacije - 1), a ako su se izradili uzorci sudionici će iste moći besplatno preuzeti nakon što je proizvodnja završena.

Svi će prijavljeni biti obavješteni radi dogovora i potvrde termina sudjelovanja na radionici i/ili edukaciji.

Zadržavamo pravo na procjenu prijave sudionika i nismo dužni sve prijavljene pozvati na besplatnu edukaciju i radionicu.

Dumovec1
Sudjeluj i doniraj!
Svi polaznici BOKART edukacija na kojima je uključen praktičan rad, imaju priliku napraviti i "poseban stakleni uradak" koji će se donirati za sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba.
Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba postoji od siječnja 2001. godine. Smješteno je u Dumovcu na istočnom rubu grada.


BOKART stručni tim

Predstavljamo vam naš tim, izazove prihvaćamo svakodnevno, a granice ne poznajemo.


Daniel Kvesić

Direktor
Mlad ali radnim iskustvom to nadoknađuje. Godišnje proputuje 20-tak država, a staklo je njegov putokaz.

Neven Kvesić

Direktor proizvodnje i voditelj istraživačkog centra
Po struci molekularni biolog, ali to mu nije bio dovoljan izazov, pa svakodnevno otkriva najsitnije detalje, razvija nove tehnike i upravlja kompletnim proizvodnim programom.


Andrea Baruškin

Umjetnička direktorica
I najluđe vizije, sheme i ideje Andrea će sa lakoćom pretočiti u staklenu stvarnost. Ona je umjetnički vizionar istančanog ukusa.

Ivan Joković

Brand manager i prodajni predstavnik
Svakodnevno pruža najbolju moguću podršku klijentima i širi zaluđenost staklom.