O nama

Tvrtka BOKART d.o.o. osnovana je 2003. godine. Inspiraciju za ime pronašli smo u jednoj od pet dubrovačkih kula - BOKAR. Kroz godine smo stjecali nova znanja, vještine i ono najbitnije, vrijedne zaposlenike koji s nama dijele ljubav prema staklu. Danas imamo 15 zaposlenih. Uvijek smo u potrazi za vrijednim i sposobnim pojedincima koji uživaju u svom poslu. Nakon dvanaest godina predanog rada iza sebe imamo uspješno završene projekte u preko 20 država.

Vjerujemo u neograničenu kreativnost i zaigranost te stalnu potragu za novim i neobičnim obradama stakla. S obiteljskom tradicijom prenošenja znanja kroz 3 generacije, uspostavili smo visoku razinu kvalitete I inovativnosti. Postali smo vodeća regionalna tvrtka specijalizirana za dekorativna i art stakla u arhitekturi. Imamo reputaciju inovativne tvrtke i u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije zadatke.Od početka predano radimo te uvijek stremimo najvišoj kvaliteti. U nepunih 10 godina ovladali smo većinom tehnika koje su dostupne za obradu stakla, ali i sami osmislili nove!

Naš proizvodni pogon, površine preko 1800 m2, smješten je u Dugom Selu, a nije ni slučajnost da se ulica u kojoj se nalazimo zove Staklarska. Nakon 12 godina rada, dokaz je kvalitete uspješan plasman naših proizvoda na europsko tržište putem BOKART franšizera za Austriju, Francusku i Nizozemsku... Naš je svakodnevni cilj unaprijediti postojeću kvalitetu svih proizvodnih procesa, a formula našeg uspjeha je jednostavna, mislimo da su briga o zaposlenicima, ulaganje u razvoj i nove tehnologije ključni za uspješnu budućnost.


BOKART stručni tim

Predstavljamo vam naš tim, izazove prihvaćamo svakodnevno, a granice ne poznajemo.


Daniel Kvesić

Direktor
Mlad ali radnim iskustvom to nadoknađuje. Godišnje proputuje 20-tak država, a staklo je njegov putokaz.

Neven Kvesić

Direktor proizvodnje i voditelj istraživačkog centra
Po struci molekularni biolog, ali to mu nije bio dovoljan izazov, pa svakodnevno otkriva najsitnije detalje, razvija nove tehnike i upravlja kompletnim proizvodnim programom.


Andrea Baruškin

Umjetnička direktorica
I najluđe vizije, sheme i ideje Andrea će sa lakoćom pretočiti u staklenu stvarnost. Ona je umjetnički vizionar istančanog ukusa.

Ivan Joković

Brand manager i prodajni predstavnik
Svakodnevno pruža najbolju moguću podršku klijentima i širi zaluđenost staklom.


Jeronim Tišljar

Viši stručni savjetnik
Početkom osamdesetih zaljubio se u staklo, upustio u avanturu koja traje do danas.