Art i arhitektonski projekti

Bokart je vodeća tvrtka na području primjene art i dekorativnog stakla u arhitekturi. Stečeno znanje, iskustvo i niz različitih dekorativnih tehnika obrade stakla omogućuje nam da uspješno izvedemo i i najzahtjevnije projekte. Naš cilj je promovirati i implementirati moderno art staklo u arhitekturi nudeći široki spektar standardnih ali i jednistvenih riješenja. Stremimo savršenstvu. Naš moderni proizvodni pogon i vrhunski stručnjaci osiguravaju uspješno izvođenje i najzahtjevnijih arhitektonskih projekta.

Sakralni projekti

Sakralni projekti zahtjevaju sinergiju svog znanja, iskustava i tehnologije sa umjetničkom vizijom koja odražava istančano teološko znanje i poznavanje arhitehtonske specifičnosti lokaliteta projekta. Sakralna umjetnost nosi oznaku bliskosti okolini i lokalitetu kojeg će oplemeniti, te potpis vizije umjetnika koji će svojom interpretacijom prenjeti duhovna poimanja ljepote.

Zašto odabrati BOKART staklo?

Zadovoljstvo kupca je naše zadovoljstvo,a to nam omogućava kvaliteta naših proizvoda i usluga. Volimo reći da smo Boutique za staklo sa konfekcijskim cijenama.

Više o nama

Od ideje do stakla

Nudimo uslugu razvoja projekta. Od početne ideje do prvih staklenih uzoraka u zadanom roku. Do sada smo uspješno izveli preko 200 projekata u više od 30 država.

Zakažite sastanak

Dizajn

Usluga dizajna prema zahtjevu. Imate ideju? Naši dizajneri spremno iščekuju Vaš projekt. Dogovoriti će i najsitnije detalje Vaše ideje i proizvesti uzorke kako bi što stručnije i kvalitetnije izveli Vaš projekt u cjelosti.

Više

Proizvodne mogućnosti

Naše tehnologije obrade stakla su raznovrsne, a znanje i iskustvo omogućava nam kombiniranje tehnologija kako bi postigli željeni efekt.

Više

Montaža

U sklopu usluga koje nudimo, logično se nadovezuje i usluga montaže stakla. Naš tim za montažu je stručno osposobljen i pripremljen za izvedbu svih vrsta montaža u Hrvatskoj ali i u inozemstvu.

Više

Radionice i edukacije

Iskoristite priliku i otkrijte sve tajne stakla! Radionice su namijenjene arhitektima, umjetnicima, dizajnerima i svima drugima čija je struka donekle vezana uz staklo pa čak i izrazitim pojedincima koji bi jednostavno voljeli naučiti više o suvremenim primjenama stakla.

Više o radionicama i edukacijama