Gold Spot
Antikno ogledalo

Antikna ogledala
Više od 50 različitih dizajna

Black Express
Dekorativno ogledalo

Antikna ogledala
Dizajn prema vašim željama.

previous arrow
next arrow
Slider
Ogledalo (kaljeno ogledalo)

Ogledalo

Osim standardiziranih, industrijskih ogledala (2,3,4,5,6 mm) koja ne mogu biti kaljena, možemo izraditi standardna kaljena ogledala ali i ogledala po mjeri većih debljina (8,10,12,15,25 mm).

Antikno ogledalo (Antique mirror)

Antikno ogledalo

Razvili smo preko 50 različitih dizajna antiknih i dekorativnih ogledala, a u suradnji s dizajnerima i arhitektima radimo na novim. Svako antikno ogledalo napravljeno je drugom tehnikom. Osim uobičajenih antiknih ogledala gdje je suptilno naglašen 'zub vremena', razvili smo i posebne dekorativne modele čija je refleksija suptilnija pritom naglašavajući dekorativnu namjenu ogledala.

Djelomično  (parcijalno ogledalo)

Djelomično ogledalo

Djelomično ogledalo omogućava maksimalnu prilagodbu prostoru oblikom i dizajnom na nenametljiv način. Možete odabrati koji će dio stakla biti transparetan a koji ogledalo. Možemo izraditi ogledalo motiva po želji.

Digitalno ogledalo (digital mirror)

Digitalno ogledalo

Još jedan novitet koji smo razvili kako bi nadopunili našu ponudu dekorativnih ogledala. Primjena - neograničena. Direktan tisak na staklo i sloj ogledala su trajno zaštićeni.

Zlatno ogledalo

Zlatno ogledalo

U mogućnosti smo proizvesti i ogledalo od 24 karatnog zlata. U Običnim ogledalima je sloj srebra reflektivan, a u zlatnim naravno - zlato!

Zakrivljeno ogledalo

Zakrivljeno ogledalo

Odaberite oblik i dimenzije a mi ćemo se pobrinut za ostalo. Zakrivljena ogledala su savršen dekorativni element u prostoru. Konkavna konveksna, linijski zakrivljena ili zakrivljena u više točki.

Gildana ogledala

Ogledala sa zlatnim listićima

Tehnika nanošenja listića metala, srebra ili zlata na staklo. Ova ogledala su specifična jer na određenim djelovima smo namjerno izbjegli srebrenjenje kako bi kasnije tehnikom gildanja aplicirali plemenite metale - naravno kako bi oplemenili samo ogledalo.


Sva ogledala mogu biti kaljena!