Ostali proizvodi od stakla po mjeri

Staklena vrata

Odabir staklenih vrata za vaš dom ili poslovni prostor omogućuje Vam formiranje i dizajniranje prostora prema želji i potrebama. Staklena vrata moguće je postaviti u interijer na mnogo različitih načina i pri tome modelirati prostor i igrati se sa količinom svjetla. Staklo se može dizajnirati i prilagođavati svim situacijama te Vam time dopustiti da svoju kreativnost upotpunosti izrazite.


Pregradne staklene stijene

Korištenje stakla za pregradne stijene u interijerima i eksterijerima donosi mnoge prednosti. Staklo se lako održava, propušta svijetlost i pridonosi dojmu otvorenosti prostora. 

Odabirom nekih od naših dizajnova sa translucentnim ili transparentnim bojama i strukturama dobivate osim funkcionalne i jedinstvenu vizualnu pregradnu u prostoru. Sva naša stakla zadovoljavaju sve sigurnosne i tehničke standarde, a naš projektni tim će naći riješenje i način postave za svaku situaciju u Vašem prostoru.

Staklo za stol

Stakleni stolovi standardni su dio modernih interijera, a sa našim dekorativnim staklom možete im dodati jednu sasvim novu dimenziju. Kolekcije kao što su to bernis, mozaik, foto,reljefi i graffiti posebno su podobni kao staklene ploče za stolove. Osim stakla u mogućnosti smo ponuditi dizajn i izradu metalnog, drvenog ili staklenog podnožja i time stvoriti jedinstvenu funkcionalnu skupturu u Vašem prostoru

Šankovi i info pultovi

Šankovi su vrlo popularan pregradni element prostora. Šankovi i info pultovi osim značajne funkcionalne uloge imaju i dekorativnu ulogu. Iako se takav element naziva „šank“, on je zapravo pult, koji može funkcionirati kao i produženi kuhinjski element, stol za objedovanje, komoda za postavljanje dekorativnih predmeta, recepcija ili retro pult. Dekorativno staklo je nezaobilazan sastavni dio svakog šanka

Staklene ograde

Ograde su sastavni element svakog interijera i eksterijera. Uz našu pomoć nikada lakše do ograde po mjeri i svim vašim željama. Bogato iskustvo i široki asortiman stakala koja možete kombinirati kako bi zadovoljili sve vaše zahtjeve i postigli nevjerojatnu funkcionalnost i vizualni sklad.

Tuš kabine po mjeri

Sve tuš kabine se izrađuju točno prema mjerama kupaonice i prilagođuju Vašim zahtjevima i potrebama. Nudimo široku paletu rješenja, od kliznih, krilnih ili pregradnih koja se mogu kombinirati sa različitim okovom i načinima zatvaranja. Možete izabrati prozirno staklo ili neko od naših dekorativnih stakla, te ih uskladiti sa dizajnom obloga, podova ili ogledala.

Staklene obloge zida i poda

Staklo vrlo jednostavno može biti alternativa keramičkim pločicama u kupaonicama. Zbog svoje stabilnosti i čvrstoće, može se koristiti kao obloga zida, prilagođavajući se svakoj situaciji i željenom dizajnu. Prednost stakla kod oblaganja zida je da se može obložiti relativno velika površina u jednom komadu, bez fuga. Svako staklo se radi prema točnoj mjeri i sa svim potrebnim izrezima i rupama. Za obloge možete koristiti naša lakirana, fuzirana, reljefna ili druga stakla koja su obojana sa zadnje strane kako se ne bi vidio zid.

Staklene posude i tanjuri

U mogućnosti smo proizvesti stakleno posuđe različitih namjena. Možete birati veličinu i budući izgled posude.