Digitalni mozaik - Antikni mozaik - Deko Mozaik

Mozaik - staklene pločice

Mozaik se radi na malim istovjetnih dimenzija 3x3 cm fuziranim stakalcima 4mm debljine, dijelovi budućeg mozaika se dekoriraju po želji, potom se slažu u veću cjelinu kako bi dobili mozaik. Svaki mozaik radimo po narudžbi veličine po dogovoru. U mogućnosti smo kombinirati različite dekorativne tehnologije obrade stakla kako bi dobili željeni vizualni efekt.


Digitalni mozaik na staklu

Želite realističan prikaz vama dragog motiva velikog formata koji je sačinjen od istovjetnih malenih stakalaca, pomno posloženih jedno do drugog kako bi formirali mozaik po želji. U mogućnosti smo izraditi bilo koje veličine i digitalni mozaik uz pomoć direktnog tiska na staklu - staklene pločice su trajne i mogu se primjenjivati za različite namjene kao i keramičke pločice.

Bilo koja fotografija raster / vektor visoke rezolucije je prikladan za budući mozaik, na izboru imate naše dizajne za različite aplikacije, a možemo izraditi prema želji potpuno novi.Artisto mozaik

Želite da vaš mozaik ručno oslika jedan od naših umjetnika? Krenut ćemo od vaše ideje, koju ćete u suradnji sa umjetnikom razraditi po želji, nakon razrade vaše ideje i izrade uzoraka po dogovoru, odabrani umjetnik će oslikati i budući mozaik veličine po želji.Antikni mozaik

Mozaik sačinjen od malih antiknih ogledalaca, ne tražite dalje nego odaberite jednu od opcija koje možemo napraviti - antikna ogledala, dekorativna ogledala, digitalna ogledala mogu sačinjavati budući mozaik. Ukoliko se odlučite za ovaj tip mozaika preporučili bi Vam da nas posjetite, isti morate prvo uživo vidjeti - doživjeti.


Na koje površine se može postavljati mozaik?

Mozaik se može postaviti na sve površine čak i zakrivljene. Kako ga sami proizvodimo pazimo na svaki milimetar budućeg mozaika kako bi ga neometano i kvalitetno mogli postaviti koristimo vrhunsku transfer mrežicu i provjerene kvalitete ljepilo.

Sa čim se zapunjavaju fuge mozaika?

Ovisno o svrsi mozaika i gdje se postavlja (voda, indoor, outdoor) kao i željena boja fuge, na odabir imamo više rješenja.

Koja je najveća veličina mozaika koju možemo proizvest

Nema ograničenja veličine budućeg mozaika.

Da li mozaik mogu sačinjavit druga stakalca osim 3x3 cm

Iako je ovo naša standardna veličina dijelova mozaika, možemo po dogovoru raditi mozaik i od drugih dimenzija pločica

Trajnost i kvaliteta?

Svaki mozaik ručno radimo tehnikom po odabiru, a prije postavljanja na objektu prethodno ga slažemo u našem proizvodnom pogonu i provjeravamo svaki pojedini element budućeg mozaika kako bi osigurali vrhunski proizvod. Kako se dekoracija radi sa stražnje strane stakla mozaik je osim dekorativne funkcije, trajno rješenje kao obloga zida.