Staklena obloga zida u kuhinji

Kolekcija "MIRROR" ***NOVO***

Ogledala kao obloge zida u kuhinji se rade po mjeri i vašim željama. Na izbor imate pregršt dekorativnih i antique ogledala.

Garancija kvalitete

Materijali korišteni za izradu su provjerene kvalitete i usklađeni sa svim europskim normama. Garancija proizvodnog programa staklenih obloga zida u kuhinji je 2 godine.

Dizajn

Na izbor imate više različitih tipova ogledala: zlatno, srebreno, bakreno. Ogledala mogu biti djelomična - primjer. pola obloge je ogledalo - druga polovica boja po izboru iz RAL karte. Ukoliko vas zanima više informacija kako koristiti ogledala u dekorativne svrhe - posjetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte.

Kaljena ogledala kao obloga zida u kuhinji

Kaljeno ili obično ogledalo?

Kaljeno staklo je otpornije od običnog stakla. Pod kaljenim staklom mislimo na termički učvršćeno sigurnosno staklo. Otpornije je na udarce (4-5 puta) i visoku temperaturu. Kaljeno staklo se ne može naknadno obrađivati (rezati, bušiti, brusiti...). Staklo koje koristimo za izradu ogledala kao staklene obloge zida u kuhinji je 6mm debljine Optiwhite koje nakon što izrežemo na željenu mjeru i obradimo po potrebi kalimo. Staklo Optiwhite nema zelenkasti odsjaj nego je savršeno prozirno!

Po mjeri

CNC tehnologija jamči maksimalnu preciznost prilikom izrade rupa za utičnice ili drugih izreza na staklu. Izrez za utičnicu i nepravilna izrezivanja se dodatno naplaćuju, stoga je važno da prilikom informiranja o cijeni navedete koji izrez želite.


Staklena obloga zida radi se točno prema mjerama Vaše kuhinje kako bi osigurali savršeno pokrivanje. Ako radite novu kuhinju važno je naglasiti da je staklena obloga posljednji element kuhinje. Prije postavljenja staklene obloge svi ostali elementi moraju biti postavljeni kako bi se mogla uzeti točna mjera staklenih obloga. Staklenu oblogu možete postaviti na dio zida ili na cijeli zid. Služimo se suvremenom tehnologijom koja nam omogućava preciznost prilikom izrezivanja rupa za utičnice ili druge obrade.

Dimenzije

Maksimalna dimenzija jedne staklene obloge iz kolekcije "MIRROR" je 2500 x 1000 mm, koja će omogućiti pokrivanje vašeg zida u kuhinji jednom kompaktnom cjelinom. Ako je površina dijela kojeg želimo prekriti veća od maksimalne dimenzije tada se rade dvije ili više staklenih obloga. . Fuge koje spajaju staklene obloge su minimalnih dimenzija od 1 do 4 milimetara.

Značenje simbola

NAZIV- ime proizvoda, boje (moguće pretraživanje u tražilici po nazivu)              
POD KOLEKCIJA- ime podkolekcije (moguće pretraživanje u tražilici po nazivu)
ŠIFRA - jedinstvena šifra proizvoda (šifra potrebna za narudžbu)
DIMENZIJA- određena ili neodređena dimenzija proizvoda
PRILAGODLJIV RASPORED- promjenjiv raspored grafičkih elemenata
ODABIR BOJA- mogućnost odabira različitih boja dizajna i podloge

Brza i jednostavna montaža

Staklena obloga može se postaviti na bilo koju podlogu- postojeće keramičke pločice, drvo, bojani ili nebojani zid. Površina na koju se obloga postavlja mora biti ravna kako bi se izbjegli razmaci između podloge i staklene obloge. Postavlja se na radnu ploču a silikonom se lijepi na zid dok se svi spojevi i rubovi dodatno silikoniraju radi lakšeg održavanja.

Održavanje i higijena

Staklo, za razliku od keramičkih pločica, ima minimalno fuga koje su idealno mjesto za razvoj bakterija. Površina se lako održava standardnim sredstvima za čišćenje stakla bez mukotrpnog čišćenja fuga. Ne preporuča se korištenje metalnih predmeta poput žičane vune jer mogu ogrebati staklo. Ako odaberete dodatnu zaštitu stakla čišćenje i održavanje postaju još lakši. Clear Shield premaz stvara dugotrajnu zaštitnu barijeru na površini stakla. Onemogućuje nastanak kamenca, odbija vodu i prljavštinu, a čišćenje površine čini lakšim.